on my way to england

I skrivende øyeblikk er jeg en plass mellom Lillesand og Sandefjord, på vei til flyplassen. Ettersom en hard natt med feber, øreverk, forkjølelse og vondt i halsen, fikk jeg gjort alle de småtingene jeg skulle gjøre på morgenen. Huff, hater å stresse, men blir så deilig når jeg kommer frem! sko converse genser gina tricot lomebok gina tricot bukse husker ikke

 Vi snakkes kanskje på flyet eller når jeg kommer frem. Hadebra!

dagen i går

Hei!

Tusen takk for at så mange stakk innom bloggen min i går! Litt kjipt at jeg ikke har klart å blogget før nå, men har ikke fått satt meg ned før nå! Hadde med kamera i går, men fikk ikke brukt det så mye, så jeg slenger med litt iphonebilder fra i går!

Jeg, Carina, Benedicte og ei venninne av Benedicte, Anette, dro på Peppes for å spise pizza og deretter is på mcdonalds for å SÅÅ ta turen ut til Eline. Fikk gjort mye gøy på en kveld, ihvertfall!Fikk ikke tatt så veldig mange bilder, men.. I morgen reiser jeg forresten til England. (!!!!!) Så det blir litt blogging derfra, så vi snakkes når jeg er kommet frem!
 

summerplans

Sommeren 2013 er allerede fullt i gang, og jeg har fått gjort masse allerede. Båtturer, byturer, verandakos og masse tull har blitt utført de siste ukene. Været er jo litt dårlig for tiden, noe som ødelegger så mye! Irriterende, men det er jo det vi kaller norsk sommer :):):) Resten av sommeren har jeg masse planer. London er jo rett rundt hjørnet, og turer til Fårup og Oslo blir planlagt litt etterhvert. Håper de blir gjennomført, for jeg gleder meg så masse!


Hva skal du i sommer? 

cottage cheese

Halla! Hatt en fin dag?

Sto opp tidlig i dag for å hente bingogevinsten min (MERK DEG DEM ORD, 1500KR♥) og så gikk jeg innom kiwi for å kjøpe meg frokost. Skulle egentlig ha en youghurt, men så fikk jeg øye på min savnede cottage cheese (!!!). Det er bare så utrolig godt! Det jeg pleier å ha til er havregryn og kiwi. Smaker så utrolig godt!Hvis du ikke har smakt det før, så anbefales det på det sterkeste! Ha en fin kveld videre!

starter på nytt

Hei! Ettersom alt stress med skole, fotball og annet er over, følte jeg at det var noe som manglet rundt meg. Jeg klarte ikke å finne ut av hva, inntil jeg så kamera ligge på benken. Så tenkte jeg liksom; helluuu, kan jo egentlig prøve meg på å blogge litt igjen? Har jo masse jeg skal gjøre i sommer, og sommeren er jo "bloggens tid" :ppPppP Så, da er det vel klart? THIS IS A COMEBACK

Jeg kommer nok ikke til å blogge absolutt hver dag, men jeg skal heller prøve å komme med gode innlegg av og til. Bladde nettopp igjennom gamle innlegg som jeg også slettet (takk guud for det), og jeg blogget jo så ræva at det ikke var mulig! Da vil jeg prøve å skjerpe meg denne gangen, så da er det bare å kjøre på!

Se så liten pusen min var! Gud så skjønn den var, skulle ønske den var så liten foralltid. 

FOR EN DÅRLIG START, starter med gamle bilder allerede, wtf. Skjerpings guttaa. Ha en fin dag videre!

Les mer i arkivet » Juni 2013
+ legg meg til som venn
Hei! Jeg heter Kaja, og er 16 år. Jeg bor i Lillesand. Skriver om absolutt det som jeg gidder å skrive om. Håper du liker bloggen min!Kontakt

onekaja@hotmail.com


Kategorier
Arkiv

Gratisdesign laget av Tonjemt

hits